dinsdag 5 november 2013

Bewustzoo!

Afgelopen maandag volgde ik een presentatietraining bij DeHoopLievaart Communicatie. Jawel die Jan de Hoop samen met zijn partner Coen Lievaart en wat heb ik genoten van die dag, zeer wel doordachte opbouw van de dag en training, stap voor stap de geheimen onthullen van een "winstgevende presentatie"

De WEBSITE kun je HIER vinden

En nee ik ga ze niet onthullen, ik verwijs je van harte naar hun website, daar staat heel veel en meldt je vooral aan, het is de investering meer dan waard! Deze dag een twintigtal ondernemende mensen die allemaal hun boodschap nog beter over t voetlicht willen leren brengen en dat doe je vooral met en doorelkaar het proces in te gaan, uit te spreken, feedback ontvangen en nog scherper maken. Aan het eind van de dag weet en voel je dat je presentaite echt overkomt op je publiek.

Ik ben ook t podium opgeklommen en daar mijn verleden-heden-toekomst storytelling gedaan en een applaus viel mij ten deel... Wow! ...bijzonder gevoel en teslotte gaat t daarom...ik vroeg me af toen ik weer eenmaal zat, hoe die "winst" zich zich zou vertalen naar mijn verhaal en ik kreeg gelijk de feedback: ik kreeg 3 visitekaartjes van mensen waarvan 1 zelfs zei: jouw expertise heb ik hard nodig! Bel me aub! Dus de training en t toepassen van de training had zijn effect en vertaalde zich naar impact en winstgevendheid, precies zoals beloofd!

Daar was ook Daniel Seesin die mij z'n visitekaartje gaf, ik kan nog wel wat input gebruiken! Graag zelfs zei ik, met mijn achtergrond op een zorgboerderij begreep ik direct wat hij wilde en zou kunnen bereiken met mensen en zoals beloofd eerst zijn website gescand met in t achterhoofd zijn bevlogenheid, die straalt er van af, een man met een visie en op een missie nog  volop in ontwikkeling met zijn grote droom om er  zijn "werk" te maken. Na jaren voor de klas te hebben gestaan als biologie leraar besloot hij dat anders moest en kon....en hij gaat het doen! Hulde voor de vissionairen onder ons!

Zijn kennis en kunde over diergedrag en dat vertalen naar mensengedrag...en vooral hoe je daar je voordeel uit kunt halen is zijn grote passie dus hij begon het bedrijf: Bewustzoo!...Bewust Zoo....Bewust zijn van je natuurlijke gedrag door observatie van de ander en daarmee van jezelf.

WEBSITE LINK HIER

Daniel neemt zijn klanten mee naar de Zoo / dierentuin ( he he eindelijk iemand die mijn oproep toepast: Vooral naar buiten toe als je wat wil leren!) en daar vertaald hij gedrag van apen naar ons menselijke gedrag, welke invloed dat kan hebben, hoe je conflicten kunt hanteren of nog beter, ziet aankomen en daarmee kunt voorkomen of andere signalen kunt oppikken die bijvoorbeeld interesse signalen zijn. De lijst van leerzame kenmerken is eindeloos en daarmee zeer interresant voor mensen die veel mensen contact hebben en daar efficienter mee willen omgaan.

Zijn slogan is....De biologische kijk op communicatie...

Bewustzoo!.... De biologische kijk op communicatie....

ik weet niet hoe het jou vergaat maar ik zie gelijk beelden van een of andere handige Harrie die me pillen wil verkopen of zijn denkbeelden over biologische teelt en voeding aan mij wil opdringen via een wazige workshop of training...en dat strookt niet met het beeld "in t eggie" daar staat een man met een missie......dus daar zit iets...dat kan veel scherper en vooral veel duidelijker....ik heb m voorgesteld om zijn slogan te veranderen in: Bewustzoo! De natuurlijke kijk op communicatie.

Hier kun je zelfs op een hele regenachtige dag zo vrolijk van worden! We zijn tenslotte allemaal van nature apen ;-)

BewustZoo! de natuurlijke kijk op communicatie.....van harte aanbevolen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten