vrijdag 13 september 2013

Ook MBOndernemers staan niet stil!

Een van de doelstellingen die DatGaanWeDoen.com heeft is andere mensen inspireren om ook op een andere, meer maatschappelijk betrokken manier, te gaan ondernemen.

Hoe zaken kunnen lopen: Ik schrijf voor Dichtbij.nl/Eemland een soort van zomer kolom: Toerist in de haven en op enig moment ligt daar een prachtige boot met een Engelse vlag. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik knoop een praatje aan...je kunt het gehele interview HIER lezen met de titel: Liefs uit London.

Tijdens dit gesprek viel de naam Rob van de Star....maar dan krom op z'n halfbakken Nederlands uitgesproken, of ik die kende...Ja zei ik, die ken ik, of ik hem in contact kon brengen omdat hij jaren met Rob gewerkt had bij een hele grote wereldwijd acterende ICT bedrijf had gewerkt maar hij was de gegevens kwijt geraakt. Lang verhaal kort Rob en zijn vrouw hebben een heerlijke avond gehad met de gasten uit London.

Een goede week daarna belt Rob open nodigt me uit voor een lunch: Een breed stralend Rob trof ik "ze hadden het enorm naar hun zin gehad!".... Mooi om te zien, hoe simpel, met 1 belletje iets moois als een hernieuwde kennismaking, gedaan kan worden.

Nu ken ik Rob al jaren vanuit diverse online netwerken en uiteraard komt zo ook het gesprek "Maar wat doe jij vandaag de dag?" Rob was bezig om maatschappelijk betrokken ondernemen meer in de buurt te krijgen...mijn interesse was gewekt natuurlijk en zijn initatief heet: Croqqer.com

Dat sluit perfect aan op de gedachte en diensten van DatGaanWeDoen.com, koop lokaal, koop vers, voorkom onnodige kilometers en vooral hou het simpel en doeltreffend!Sinds vandaag ben ik community manager regio Amersfoort en ga dit verder op de kaart zetten, niet elk bedrijf kan zomaar een dag vrij af nemen, de klanten een halve dag pas later terugbellen, de tijden zijn echt veranderd...tijd voor een andere vorm die op persoonlijk niveau aansluit op de wensen en de behoeft vanuit de samenleving en je eigen buurt!

Weinig tijd maar toch iets willen doen voor een ander en bij voorkeur ook nog in de buurten op t tijdstip dat jou uitkomt??
Croqqer verbindt drukke of hulpbehoevende mensen met betrouwbare, vriendelijke mensen uit je buurt die graag een klus voor je doen en wat willen bijverdienen.

Klussen als je was doen, strijken, die lekkende kraan verhelpen, behangen, oppas voor je kinderen of huidieren, monteren van dat IKEA bouwpakket, organiseren verjaardagsfeestje, hulp op kantoor of met je computer, je kan het zo gek niet verzinnen: wij vonden de juiste talenten voor je, misschien wel vlak bij je om de hoek!

Aanmelden is simpel: meld je aan via Via Facebook of met je e-mail adres om jouw klus gratis te plaatsen en samen meer gedaan te krijgen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten